top of page

Wat is een virtueel business assistent?

Een Virtueel Business Assistent is een zelfstandig ondernemer met een eigen expertise. Zij (of hij) werkt vooral online vanuit haar eigen werkplek en ondersteunt andere ondernemers bij de uitvoering van diverse werkzaamheden of specifieke projecten. Zij adviseert onder andere over het structuren en systematiseren van terugkerende taken.

Voordelen van een samenwerking met mij

Rust en tijd

Hoe zou het voor je zijn als ik een aantal tijdrovende taken van je uit handen neem en/of  je ondersteuning geef bij jouw projecten? Veel ondernemers lopen vast in de randzaken die het ondernemerschap met zich meebrengt. Wanneer jij met mij een samenwerking aangaat, krijg je rust en tijd om je te richten op het daadwerkelijk ondernemen en hetgeen waar jouw expertise en passie liggen. Ondernemerschap moet leuk zijn en ik help je daar graag bij!

Flexibel inzetbaar

Je kunt mij op uurbasis of per project inhuren. Dit geeft jou als ondernemer de vrijheid om zonder langdurige overeenkomst met mij samen te werken. Je investeert dus alleen in hetgeen jij daadwerkelijk behoefte aan hebt. 

Professionaliteit loont

Investeren in het professionaliseren van je bedrijf loont. De uitstraling van jouw bedrijf, is beslist iets waar (potentiële) klanten naar kijken. Aan de hand hiervan bepalen zij om wel of niet gebruik te maken van jouw diensten en/of producten. Concreet: we werken samen aan het professionaliseren van je bedrijf, waarna de investering zich al snel terugverdiend. Eerst zaaien, dan oogsten.

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten als: sociale verzekeringen, ziektekosten of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling.

Ik ben ook een ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Ik weet dan ook dat je te maken krijgt met taken die erbij horen, maar die je liever niet doet. Wat voor jou wellicht een last is, is mijn passie. Laat mij jou deze taken uit handen nemen.

Ik denk met je mee

Als creatief en openminded persoon, denk en brainstorm ik graag met je mee over de meest uiteenlopende business gerelateerde zaken en de uitvoering daarvan.

_DSC2724.JPG
bottom of page