top of page

Reviews

Lees hieronder een aantal reviews van mijn klanten over hoe zij de samenwerking met mij ervaren.

GErda
Vrouw&verbinding

Jeanine Kraaijeveld is heel creatief, in denken en doen. Ze denkt mee en ze streeft altijd naar het mooiste resultaat. Ze werkt zeer zorgvuldig en ze is veelzijdig in haar kwaliteiten als virtueel business assistent. Ze draagt eraan bij dat de klant op een mooie en authentieke manier zichtbaar wordt. Ze verzorgt voor mij al jaren belangrijke taken, die ik haar volledig toevertrouw.

Els
Els vonk coaching

Onlangs heb ik Jeanine Kraaijeveld gevraagd om mijn nieuwsbrief te maken. Ze heeft het geweldig gedaan! De nieuwsbrief ziet er prachtig uit. Geheel in de stijl zoals ik het graag wil. De samenwerking met Jeanine was heel fijn. Ze reageert snel en ze voelt feilloos aan wat je bedoelt. Kortom: ik kan je Jeanine echt aanbevelen!

Greet
GCM-A

Vooral het meedenken en aanbrengen van ideeën vind ik een enorme meerwaarde bij het werk van Jeanine. Ze is ook makkelijk bereikbaar en erg hands-on. Doe zo voort Jeanine.

Hilde
Hartenvrouw

Jeanine heeft voor mij mijn website ontworpen (www.hartenvrouw.online). Ze heeft aan een half woord genoeg, denkt mee en is heel creatief! Het resultaat is een prachtige website die helemaal bij mij past! De communicatielijntjes zijn kort, Jeanine reageert vlot en komt snel met oplossingen. Heel fijn om mee te werken!

Fleur
Student hotel management

Jeanine zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes perfect eruit komt te zien. Ze werkt zorgvuldig en is niet bang om haar creativiteit los te laten op de verschillende projecten waar ze mee bezig is. Haar werk is uniek!

Anita
Feelgood art&Coaching

Jeanine heeft altijd goede ideeën en denkt echt mee. Ze heeft al meerdere dingen voor mij gedaan en altijd naar volle tevredenheid. Van een nieuwsbrief tot aan een nieuw logo voor mijn bedrijf… helemaal TOP !

Anja
Balance4yourbody

Vorig jaar was het voor mij tijd om mijn website te vernieuwen en kwam ik bij virtual assistent Jeanine Kraaijeveld uit. Jeanine heeft heel goed mijn wensen vertaald in een prachtig uitziende website, waarbij ze de kleuren van mijn logo heeft gebruikt en ook mijn wens van een waterval erin verwerkt heeft. Ze heeft de website zo vertaald dat mijn cliënten zeggen: zo puur, zo jij❤️. Nou en dat is een groot compliment voor Jeanine💪❤️. Jeanine we zijn nu bijna een jaar verder en ben nog steeds erg blij met de website!🙏❤️

Falko
Afgestudeerde business studies

Een aantal dagen voordat ik mijn scriptie moest inleveren heb ik uit nood Jeanine gevraagd om de lay-out te maken en de spelling van het verslag te controleren. Dit heeft zij geweldig gedaan, met als resultaat een goede beoordeling op deze onderwerpen. Zeker een aanrader dus!

Davey
afgestudeerde Sportkunde

Tijdens het onderzoek van mijn scriptie liep ik tegen problemen aan bij het verwerken van mijn interviews en gekregen feedback. Jeanine gaf hierbij gouden tips. Ondanks de gezelligheid tijdens de begeleiding bleef ze kritisch op mijn gemaakte werk, waardoor ik met stappen vooruitging. De onderzoekende kant van de studie niet jouw sterkste punt? Wel die van Jeanine 🙂

bottom of page