top of page

Diensten

Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van mijn diensten en kun je bekijken wat het beste bij jouw wensen en behoeften past. Heb je vragen of weet je niet zeker wat je moet kiezen, neem dan vooral contact op. Ik help je graag bij het maken van de beste keuze!

Website/ webshop

Het maken van een website en/of webshop. Met passie en plezier ontwikkel ik voor jou een aantrekkelijke website, welke je eventueel vervolgens gemakkelijk zelfstandig bij kunt houden. Ook je bestaande website kan ik professionaliseren met een nieuwe frisse uitstraling.

Nieuwsbrief

Het opstarten en desgewenst periodiek opmaken en versturen van nieuwsbrieven vanuit bijvoorbeeld Mailchimp. Dit zal ik doen in de door jouw gewenste uitstraling of huisstijl.

Contentbeheer website & sociale media

Het opmaken, redigeren en plaatsen van teksten en/ of foto's en andere content op je website en/of social media. 

Research

Het vinden en bestellen van online producten die je zoekt, onderzoeken van databronnen en het opzoeken van informatie over een persoon en/of bedrijf.

Redigeren 

Het redigeren van teksten. Ik haal spellingsfouten, grammaticale fouten, zinsbouwfouten en interpunctiefouten uit je teksten. Ik kijk naar de opzet van je teksten om bijvoorbeeld een boodschap duidelijker over te brengen. Daarnaast pas ik de tekst aan om deze beter te laten passen in de opmaak.

Beeldbewerking

Het vormgeven en/of fotoshoppen van foto's voor diverse doeleinden (website, sociale media of promotiemateriaal). Daarnaast kan ik ondersteuning bieden bij het bewerken van audio- en videomateriaal tot een audio en/of video van hoogwaardige kwaliteit.

Document ontwikkeling

Het vormgeven van documenten en maken van templates in de door jouw gewenste uitstraling of huisstijl.

bottom of page