top of page

Virtueel business assistent

Welkom, wat leuk dat je op mijn website kijkt! Wellicht kan ik iets voor je betekenen. Je hebt als ondernemer mooie diensten en/of producten. Echter, je verliest steeds meer tijd en energie, omdat je overspoeld raakt door al je (rand)taken. Je hebt gave ideeën en een mooi aanbod, maar je komt tijd of specifieke expertise tekort om dit online zichtbaar te maken. Hoe zal het voor je zijn als ik je hierin ondersteun? Lees snel verder...

About

Over mij

Ieder mens is uniek en zeker als ondernemer is het van groot belang om je op een authentieke manier zichtbaar te maken. Wat mij typeert is mijn gedrevenheid om samen met de klant een creatieve en professionele uitstraling te creëren voor de meest uiteenlopende doelstellingen. Ik nodig je uit om meer over mij te weten te komen. Laat me je meenemen op reis.

_DSC2723.JPG

Hoe ik jou kan helpen

Bekijk hieronder de drie meest populaire vouchers.

Voucher koper

Virtuele business assistentie

10 uur

€635,00

(€63,50 per uur)

1 jaar geldig

Voucher Zilver

Virtuele business assistentie

15 uur

€930,00

(€62,00 per uur)

1 jaar geldig

Voucher
goud

Virtuele business assistentie

20 uur

€1210,00

(€60,50 per uur)

1 jaar geldig

Contact
Image by Kari Shea

Mijn diensten

Als virtueel business assistent ben ik een creatieve en ondernemende spil in het ondersteunen van ondernemers bij verschillende virtuele activiteiten. Het grootste plezier heb ik als ik mijn klanten kan helpen waardevolle doelen te behalen. Hier kun je meer te weten komen over alles dat ik aanbied. Laten we ontdekken wat ik voor je kan betekenen!

bottom of page